Skip navigation

Browsing by Subject Antocianina

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 3 of 3
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Contenido de antocianina y rendimiento de seis variedades de maíz morado (Zea mays L.) Canaán 2735 msnm - AyacuchoBautista Gómez, Rolando; Mendoza Salazar, Nelson
2018El despanojado en el índice de tinción en la tusa de maíz morado (Zea mays L.). Canaán 2750 msnm - AyacuchoQuispe Tenorio, José Antonio; Tenorio Mancilla, Edgar; Torres Gómez, Percy Fabián
2017Obtención y caracterización del extracto de antocianina a partir de la granada para alimentos (Punica granatumL.)Cerrón Leandro, Gabriel Arturo; Enciso López, Bernardo; Ludeña Campos, Viviana

 

d g g g g